طراحی وب ، طراحی نرم افزار ، شبکه

مشاوره ، اجرا ، نظارت و پشتیبانی

پروژه های فناوری اطلاعات و ارتباطات

ريموت كنترل FaceBook براي امنيت كاربران

فیس بوک به کاربرانش این امکان را داده تا Account خود را در برابر هکرها حفظ کنند و اگر از سیستم دیگری برای چک کردن حساب خود استفاده کرده اند از امن بودن آن مطمئن باشند. اگر کاربر دیگری از حساب شما در فیس بوک استفاده کند، تنها با یک کلیک، او را از حساب خود خارج کرده و امنیت اطلاعات خود را میدیرت کنید.

من هم مانند میلیون ها کاربر فیس بوک ، یکی از طرفدارن پر و پا قرص آن هستم. البته همیشه این موضوع رو فراموش میکنم که هنگام خارج شدن از فیس بوک Log Off کنم و به بستن Browser اکتفا میکنم. این موضوع زمانی نگران کننده است که با سیستمی غیر از کامپیوتر شخصی ام، وارد فیس بوک شده باشم و فراموش کرده باشم Log Off کنم. چرا که در این حالت شخصی که بعد از من از سیستم استفاده خوهد کرد به اطلاعات من دست خواهد یافت و امکان تغییر آن ها را نیز خواهد داشت.

برای خلاصی از شر این دردسر فیس بوک راهکار جدیدی ارائه داده است. توسط فیلتر جدید فیس بوک که Account Activity نام دارد شما قادر خواهید بود زمان آخرین مرتبه ای که وارد سیستم شده اید را به اضافه مکان و نام سیستمی که با آن وارد شده اید را مشاهده بفرمایید. اگردر حال حاضر با بیش از یک سیستم به فیس بوک خود Connect باشید نیز همه کانکشن ها را خواهید دید. به این ترتیب هر کاربر دیگری که با Account شما وارد فیس بوک شده است توسط شما شناسایی می شود.ضمنا شما قادر خواهید بود حساب خود را که روی سیستم دیگری در حال استفاده است ، Log Off نمایید.

روش استفاده از این فیلتر امنیتی به این شکل است:

FacebookAccountActivity

ابتدا وارد قسمت Setting و سپس Account Setting شوید و Account Security شده و آپشن Account Activity را مشاهده بفرمایید. صفحه ای مشابه عکس بالا خواهید دید.  در بخش Recent Activity شما قادر خواهید بود آخرین زمان Login شدن خود را مشاهده بفرمایید. در صورتی که شخص دیگری نیز با اکانت شما وارد سایت شده باشد آدرس و مشخصات وی نیز قابل شماهده خواهد بود. در صورتی که تعداد کاربران حاضر با یک اکانت بیشتر از یکی باشد شما میتوانید با استفاده از گزینه End activity به فعالیت کاربر دیگر خاتمه دهید.